NIPPLEPIERCING

Nipplepiercing til en fair pris

Nipplepiercing til en fair pris


I det følgende kan du læse lidt om historien, fremgangsmåden og andet ift. nipplepiercinger. Du kan også kontakte os og få en tid til en ny nipplepiercing tæt på København, da vi ligger i Albertslund. Book en tid ved at tage kontakt her.


Historien om brystpiercingens oprindelse er ikke præcist dateret. I vores kultur blev den især set blandt victorianske kvinder i starten af 1800-tallet. Det var dog ikke et emne, der blev diskuteret åbent, og dem der kendte til det, kritiserede kvinderne for at ødelægge deres krop. I nyere tid, i starten af 1980'erne, blev brystpiercingen, ligesom mange andre piercinger, praktiseret i alternative punkmiljøer. Smykkerne var ofte sikkerhedsnåle, hvilket desværre førte til infektioner og afstødelse på grund af det alternative valg af smykker.


Hvordan laves en nipple piercing?


En nipple piercing udføres ved først at desinficere området og derefter markere en sort prik med en engangstusch på hver side af brystvorten. Nogle foretrækker bevidst at få dem placeret skævt, så de peger nedad, mens andre vælger en lodret piercing. Retningen er ikke så vigtig, så længe smykket ikke går igennem det brune område (areola) bag brystvorten. Prikken placeres så dybt som muligt, men det endelige sted, hvor smykket indsættes, afhænger af individuelle faktorer, som din piercer vurderer. Bryster varierer i størrelse og form, så nogle har bredere brystvorter, længere brystvorter eller endda indadvendte brystvorter. Efter at prikken er placeret, anvendes en 14 G nål til at lave piercingen, og smykket indsættes. Processen kan være smertefuld, men det går hurtigt. Når piercingen er fuldført, pakkes den ind for at forhindre bakterier og snavs i at komme til.


Bryst piercing smykker



En brystpiercing kan udføres både på mænd og kvinder, men metoden og valget af smykker afhænger af kønnet. Mænd har typisk mindre brystvorter end kvinder og har derfor brug for mindre smykker. Det er vigtigt at vælge det rette smykke og placere det optimalt.


Når det kommer til en nipple piercing til kvinder, kræver det god viden fra piercerens side, da forkert placering eller smykkevalg ofte fører til problemer. Kvindelige brystvorter er normalt større end mænds, og området bag brystvorten (areola) er mere sart. Det anbefales derfor ikke at pierce længere bagud end bunden af brystvorten, dvs. ikke ind i det mørke område, der omgiver brystvorten. Pierce gennem areolaen kan resultere i brystbetændelse. Valget af smykke er også vigtigt. De fleste piercere foretrækker en lige stav som starter smykke, da det hjælper piercingen med at hele mere lige. Kvinder med meget indadvendte brystvorter vælger ofte en buet stav, da den lægger mindre pres på brystvorten på grund af dens buede form.


Hvis du bliver mor og ønsker at amme, kan du beholde din brystpiercing, men du skal fjerne smykket hver gang du ammer og sætte det i igen efterfølgende. Derfor anbefales det ikke at få en brystpiercing under graviditeten.


Hos mænd er brystvorten ofte mindre, så det er ikke altid muligt kun at pierce i vorten. Det er dog mindre problematisk at pierce i mænds areola, og det er derfor muligt at isætte smykket gennem området bag brystvorten.


Heling


Det er afgørende, at du fortsætter med at bruge dit startersmykke, så længe din piercing heler. Helingsprocessen varierer typisk fra 3 til 6 måneder, men det kan variere meget fra person til person. Under helingsfasen bør du undgå smykker med vedhæng, belægninger eller stor tykkelse.

Når din piercing er helt helet, er der et bredt udvalg af smykker, du kan vælge imellem. Nogle smykker er mere velegnede end andre, og nogle er kun egnet til særlige lejligheder eller kortvarig brug. Det er vigtigt at vælge den helt rigtige størrelse. Du kan nemmest gøre dette ved at måle bredden på din brystpiercing fra indgangshullet til udgangshullet og tilføje ca. 0,5-1 mm til den målte længde. Vær opmærksom på, at brystvorter kan hæve, hvis de stimuleres eller udsættes for kulde. Derfor er det bedst at anvende den største målte længde for at være på den sikre side.


De rette smykker og materialer til din nipple piercing


Du kan vælge mellem mange forskellige smykkematerialer til din brystvorte piercing, men de mest sikre og pålidelige er ASTM-titanium og ASTM-kirurgisk stål. Andre materialer som PTFE, niobium osv. kan også bruges uden problemer. Smykker med belægning, såsom guldbelægning eller titaniumsbelægning, bør kun bruges, hvis du ikke lider af nikkelallergi, og kun når din piercing er helt helet. Du kan dog også vælge materialer som anodiseret titanium, der ikke har belægning, eller PVD-belagte metaller som zirkonguld og blackline.



Vi prioriterer Hygiejnen højt

Hygiejne har altid været meget højt prioriteret i studiet.
Hele butikken er fakrisk indrettet på bedst muligt hygiejnisk  forsvarlige måde, hvilket også er godkendt af *sikkerhedsstyrelsen, ved flere lejligheder, uden en eneste anmærkning.
Sådan skal det være!